КМФ „Врање“ данас игра полуфинале Купа Србије

КМФ „Врање“

Клуб малог фудбала ‘’Врање’’ сутра путује у Нови Пазар, где ће у петак играти полуфинале Купа Србије. Противник Врањанцима, у јако важном сусрету биће екипа Лознице. Утакмица почиње у 16 сати и 30 минута. Наш тим је спреман и комплетиран, рекао је председник клуба Марјан Ђорђевић, гостујући у нашем програму.

Фудбалери Клуба малог фудбала ‘’Врање’’, након завршетка регуларног дела првенства, у којем су сасвим заслужено заузели прво место на табели, најјачег ранга такмичења, очекује полуфинале Купа Србије, у Новом Пазару. Противник Врањанцима у овом дуелу, који се игра у петак,  биће јака екипа Лознице. Наш тим је спреман, а екипи се сутра прикључују и два искусна играча, Јањић и Савић, који су због обавеза са репрезентацијом неко време били одсутни. Победа би много значила нашим играчима, с обзиром да су прво финале Купа футсалери последњи пут играли 2011. године, рекао је председник клуба Марјан Ђорђевић. 

Марјан Ђорђевић председник КМФ-а

-У Купу никада нема фаворита. Куп је такво такмичење где свако свакога може да изненади. Све четири екипе које су на фајнл фору су исте екипе које су најбоље у првенству. Сутра имамо још један тренинг. После тог тренинга идемо за Нови Пазар, да одморимо и чекамо дугоочекивано полуфинале, након регуларног првенства у којем смо остварили историјски успех, првим местом на табели.

Немања Милосављевић играч КМФ-а, који се клубу прикључио у другом делу првенства, иначе бивши играч Лознице, рекао је да верује у победу свог тима и нада се позитивном исходу у овом дуелу.

-Ми идемо на победу. Спремали смо се добро. Биће тешко. Екипа Лознице је јака екипа, био сам тамо, играо сам и знам како се ради. Имају одличне услове. Клуб је појачан и тројицом Бразилаца, имају доста домаћих играча репрезентативаца. Али, ми гледамо нас, идемо да дамо све од себе и надамо се том дугоочекиваном финалу.

Немања Милосављевић играч КМФ „Врање“

Након Купа Србије, футсалере очекује play off фаза шампионата. Прву утакмицу 8. маја играће на свом паркету и пред својом публиком. У регуларном првенству се и може направити неки изузетак, или испад, али Play off је нешто где нема исправке, каже Ђорђевић и додаје:

-Ми смо слободни до 8. маја.Чекамо победника између ФОН-а и Новог Пазара. ФОН има предност домаћег терена. Ми немамо противника у том делу, али ћемо гледати да одиграмо неку пријатељску утакмицу до прве у плеј офф фази, како бисмо се што боље припремили.

-И претходних година показало се да екипа која избори предност домаћег терена има велике шансе да освоји титулу. Верујем да ће трибине бити пуне . Биће нам потребна подршка публике, рекао је Милосављевић. Иначе, првотимцима су се по завршетку шампионата, у Региону Источне Србије, прикључила и четири играча другог тима, јер, како каже Ђорђевић, циљ клуба од самог почетка је да се ослања првенствено на домаће играче.

Спорт