Много интервенција у пословници  АМСС у Врању

На пут се не креће без провере и возила и докумената, поручују из пословнице Ауто мото Савеза Србије у Врању.  Промене временских прилика такође доносе много посла за запослене, а они су први када је у питању помоћ на путу.

Велика је гужва ових дана на паркингу, полигону и на техничком прегледу пословнице Ауто мото савеза у Врању. Већ  од данас се осећају припреме за првомајске  и ускршење празнике, јер су многи спојили и направили мини одмор.

-Ми саветујемо да дођу до нас да провере да ли имају сва потребна документа за прелаз преко границе , да провере своје возило, да ли је регистровано, кочиони систем и све друго што се ради на техничком прегледу, каже Предраг Антић, директор пословнице у Врању.

Антић подсећа да раде 24 сата дневно. То се нарочито односи на возаче који долазе из других градова Србије и који најчешће забораве да је за Северну Македонију потребан зелени картон. У складу са појачаном акцијом Управе саобраћајне полиције о појачаној контроли саобраћаја на путевима и из врањске пословнице стиже апел да возачи прилагоде брзину  условима на путу, да буду максилано стрпљиви, јер се мења ју временске прилике.

-Ово време је чудно, час је топло, час хладно. Ових дана је било много интервенција. Људи су имали различите проблеме и свакакве интеревенције смо имали, људи су тражили помоћ од нас, каже Антић.

Много је и теретних возила на паркингу пословнице , за која Антић каже да је њихова исправност последњих година на задовољавајућем нивоу и потенцира да су ту, пре свега, ради веће безбедности учесника у саобраћају.  Век постојања АМСС управо је доказ поверења како раде.

Друштво