Леон у четвртак отвара највећи Супер дисконт са трајно ниским ценама!

Леон дисконти су добро познате комшије свих Врањанаца. Отварањем осмог објекта у насељу Ледене стене покривају и овај део града, а ово ће бити до сада највећи објекат у њиховом систему са трајно ниским ценама.

Највећи Супер дисконт Леона отвара се у четвртак у улици Булевар Николе Тесле број 5 или некадашњој Париске комуне, изнад Јединства, у објекту где је некада била Симка. Ово ће бити највећи објекат у целом систему Леон дисконта, површине 1.945 квадрата, од тога 1.200 квадрата продајног простора. Биће шест каса, огроман паркинг простор и најсавременија опрема, најављују из Леона. Оно што ће овај објекат издвојити од осталих јесу трајно ниске цене, те ће то бити дисконт са најнижим ценама у целом систему Леон ДТЛ.

-Те ниске цене ће бити нон-стоп, трајно ниске цене, ту неће бити неких посебних акција, акције које важе у осталим објектима неће бити и овде, али ће увек бити најниже цене. Само у прва четири дана рада имаћемо и специјалну акцију од 15-ак артикала. Поред тога сваки стоти купац добиће поклон ваучер од 5.000 динара, петстоти купац телевизор и хиљадити бицикл каприоло. Сваки купац добиће поклон цегер специјално израђен за ову прилику, каже Илија Стојановић, ПР Леон дисконта.

У овом објекту биће и пекарски програм Леон фуда, који прати развој Леон дисконта и шири своју продајну мрежу.

-У добром делу наших објеката постоје и те пециваре или мале пекаре, ту су сви наши производи од хлеба до колача. Сутра ће бити у понуди хлеб тип 500 који је врућ целога дана, јер се пече на лицу места, можемо да издвојимо и наше пите фрулице, али и колаче, и све су то производи из нашег производног погона, наглашава Мирослав Ђорђевић, из Леон фуда.

Ово је осми објекат Леон дисконта у Врању и овим објектом обезбеђена је покривеност свих делова града, кажу из Леона.

Супер Леон дисконт радиће свакога дана од 7 до 22 сата, а отварање је сутра, 18. априла, у 8:00 сати.

Друштво Економија