У другом колу Српске лиге Исток “Динамо југ“ се састаје са ФК “Будућност“ из Поповца

Фудбалери ФК „ Динамо југ„ из Врања спремни су ушли у нову сезону Српске лиге Исток и у другом колу снагу ће одмерити са ФК „ Будућност „ из  Поповца.

Велика су очекивања стручног штаба ФК „ Динамо југ„ из Врања пред предстојећу утакмицу, која ће бити одиграна у недељу, 18. августа, у 17 сати на Јумковом стадиону против ФК „ Будућност „ из Поповца.

– Овом приликом позивам све навијаче ФК „ Динамо југ“ да дођу у недељу на Јумков стадион у 17 сати и подрже нас у борби за улазак у већи ранг, рекао је за РтВ помоћни тренер овог клуба, Дејан Костић, и нагласио да је противник ФК „Будућност„ из Поповца и да очекује добру утакмицу.

Екипа има доста нових играча и појачања и спремна је да победи, поготово што се утакмица у недељу игра на домаћем терену. Они очекују велику подршку навијача.

– Фк  „Будућност„ из Поповца важи за добру екипу, ми очекујемо сва три бода у недељу, и овим путем бих позвао све навијаче који воле и подржавају наш клуб  да дођу на утакмицу и бодре наш клуб, рекао је везни играч овог клуба, Филип Петровић.

У недељу, 18. августа, љубитеље фудбала очекује прави спектакл.

Please follow and like us:
Спорт