Динамо Југ први на табели

Дејан Костић, помоћни тренер

Фудбалски клуб „Динамо југ“ из Врања и ове недеље има разлога за славље. Од почетка нове сезоне овај клуб ниже успехе, и после одигране утакмице прошлог викенда против изузетно јаке екипе ФК „Раднички“ из Пирота доспели су на прво место табеле. Следећег викенда их очекује не мање јака екипа ФК „ Ђердап“ из Кладова.

Према речима помоћног тренера ФК „Динамо југ“ из Врања фудбалери овог клуба одиграли су утакмицу против ФК „Раднички“ из Пирота веома мудро резултатом 2:0  и освојили нове бодове и већ разрађују тактику за предстојећу утакмицу против ФК „Ђердап“ из Кладова.

– Победили смо ФК „ Раднички“ из Пирота 2:0, а стрелци за наш тим су били Златко Анђеловић који је постигао гол у 21. минуту и Аца Стојковић у 85. минуту. Изузетно јак противник нас очекује, екипа која има добре резултате у последња два кола. То је екипа која је узела бод „Тимоку“ из Зајечара, одиграли нерешено против екипе Јагодине тако да нас очекује једна веома тешка и захтевна утакмица. Ми у сваком случају рачунамо на нова три бода. Утакмица се игра против ФК „ Ђердап“ из Кладова у суботу 21. септембра са почетком од 16 сати,  каже помоћни тренер овог клуба Дејан Костић.

Атмосфера у клубу је на завидном нивоу и сви се надају победи.

– Расположење у клубу је добро зато што смо везали две узастопне победе, победили смо екипу ФК“ Власина“ у прошлом колу затим ФК „Раднички“ из Пирота и тако освојили 6 бодова, подигли смо ниво игре као и форму атмосфера је добра и радује ме то што су нам се вратили повређени играчи, првенствено мислим на Филипа Петровића а за десетак дана очекујемо и Николу Савића.

Бити први на табели није лако али ова млада екипа фудбалера очекује да обезбеди себи место у Супер лиги.

Please follow and like us:
Спорт