Пријем за Кевина Леврона једног од најпознатијих бодибилдера на свету

Заменик градоначелника Милан Илић и већник за спорт, образовање и верске заједнице, Ненад Ђорђевић са сарадницима, приредили су пријем за Кевина Леврона, америчког ИФББ професионалног бодибилдера и члана Куће славних ИФББ-а, који данас борави у Врању.

На самом почетку, присутнима се обратио Милан Илић, који је госту пожелео добродошлицу. ,,Веома ми је драго што је један од најуспешнијих светских бодибилдера у нашем граду и што ћемо имати прилику да чујемо нешто ново. Надам се да ће ово бити промоција здравог начина живота, а ми ћемо пружити безрезервну подршку и нашем Стефану Манасићу у даљем промовисању спорта“, истакао је Илић.

Градски већник Ненад Ђорђевић рекао је да се ради о изузетном спортисти и такође се захвалио на доласку. ,,Хвала Стефану Манасићу, који је био спона да Леврон дође у Врање. Град је својевремено помогао Стефану да се такмичи у Америци, где је два пута освајао прво место, на шта смо веома поносни. Још једном се захваљујем на посети и нашем госту желим пријатан боравак“. На крају састанка, обратио се и Кевин Леврон, који је изразио задовољство што је први пут у Србији, у Врању.

,,Био сам у многим земљама широм света и годишње посетим преко 27 земаља, па могу рећи да су први утисци о Врању веома позитивни, људи су изузетно срдачни. Мој циљ јесте промоција фитнеса као веома битног елемента у развоју сваког појединца. Такође, истакао бих важност очувања здравља и вере у себе“, истакао је Леврон који ће вечерас у 19.00 сати, у хотелу Ројал Путник говорити на семинару о здравом начину живота и томе како бити успешан спортиста и остварити добре резултате. 

Please follow and like us:
Спорт