Други уписни рок на Педагошком факултету

Педагошки факултет

Педагошки факултет у Врању организује други конкурсни рок за упис нове генерације студената у оквиру школске 2024/2025. године, на три студијска програма: основне академске студије за образовање учитеља, основне академске студије за образовање васпитача и интегрисане академске студије за образовање мастер професора технике и информатике.

Кандидати ће за упис моћи да се пријаве у периоду од 2. до 5. септембра, непосредно на Факултету или електронским путем на имејл адресу pedagoski@pfvr.ni.ac.rs. Полагање пријемног испита заказано је за 12. септембар, при чему не постоје никакви трошкови полагања пријемног испита и евентуалног каснијег уписа.

Кандидати приликом пријављивања на конкурс подносе оригинална документа на увид, а уз пријавни лист који се добија на Факултету или преузима на сајту Факултета, подносе фотокопије дипломе о положеном завршном, односно матурском испиту, сведочанства за сва четири разреда завршене средње школе и очитану биометријску личну карту.

Право на упис имају сви кандидати који су завршили средње образовање у четворогодишњем трајању.

Кандидати који су у јунском року положили пријемни испит за упис на прву годину студија на неком од учитељских или педагошких факултета у Србији, могу да, у оквиру другог конкурсног рока, предају захтев за упис на Педагошки факултет у Врању на преостала слободна места и они ће бити ослобођени полагања пријемног испита.

Као и претходне академске године, сви новоуписани студенти у оквиру школске 2024/2025. године оствариће право на бесплатно школовање на првој години студија.

Детаљније информације о студијским програмима и упису кандидати могу пронаћи на интернет страници Педагошког факултета у Врању или се информисати позивом на број 017/431-960.

Please follow and like us:
Образовање