Отворен нови Леон дисконт у Сурдулици

Нови Леон дисконт у Сурдулици

Нови Леон дисконт, тридесет други малопродајни објекат у Србији, отворен је јутрос у 8 сати у Сурдулици, на адреси Сурдуличких мученика 55. Први купци стигли су који минут пре отварања и своју јутарњу куповину обавили у новом дисконту.

Верне муштерије Леона су пар минута пре самог отварања стигле и стрпљиво чекале да закораче у нови објекат. Ово је други Леон дисконт у Сурдулици, а тридесет и други у Србији. Предности новог дисконта су велики паркинг који се налази испред, али и велики асортиман робе.

Након Врања, након 20 година постојања фирме Леон Кондиторс у Врању, први малопродајни објекат је био у Сурдулици, и то је један од најуспешнијих објеката у целом нашом систему. Сурдуличани су наши верни купци већ седам година. Њима је добро познат наш концепт дисконта, али овај нови објекат свакако ће им значити јер  је комфорнији и  има велики паркинг који се налази испред, каже Илија Стојановић, пи ар Леон Кондиторса.

Све мештане су на дан отварања чекале традиционалне награде. Сваки стоти купац добија награду од 5 хиљада динара за куповину у дисконту, петстоти купац смарт телевизор, док ће хиљадити купац кући моћи да одвезе свој нови бицикл. Сви купци су добили симболичан поклон у виду цегера који ће моћи да користе за даље куповине.

-Комфорно је, лепо, има свега. Ја сам редовни муштерија у другом објекту у Сурдулици, речи су верне муштерије Леона.

– Само што сам дошла, али је супер. На лепом је месту, добар је прилаз, поручује мештанка Сурдулице.

– За мене је ово одлично, за нашу Сурдулицу јер ми немамо овакве трговине које су овако снабдевене. Ми смо задовољни, додаје старији господин.

– Супер је, баш ми се допада, поручује госпођа која је обавила већу куповину.

Радно време новог Леон дисконта у Сурдулици је сваког дана од 7 сати ујутру до 22 сати увече.

Please follow and like us:
Друштво