Затворена радионица филмских чудеса

Подела захвалница учесницима радионице

Пројекцијом филмова израђеним на 15. Интернационалној дечјој радионици анимираног филма и доделом захвалница учесницима, свечано је затворена манифестација „Златни пуж 2024“. Након напорних недељу дана рада, учесници и организатори су изузетно задовољни.

Након седам дана интензивног рада, свечано је спуштена завеса овогодишње 15. по реду Интернационалне дечје радионице анимираног филма.

Учесници и организатори из Школе анимираног филма Врање нису крили умор, али и задовољство урађеним.

– Било је фантастично, али, као и увек, веома напорно.

Сада ћемо да погледамо шта смо све урадили током претходне недеље.

Јако смо напорно радили, тако да нас очекује програм од неких четрдесетак минута – рекла је Снежана Трајковић у име организатора манифестације, Школе анимираног филма Врање.

Радионица је протекла у интензивном и плодном раду, али и дружењу, рекла је директорка ШАФ-а, Јасмина Стојановић.

– Када погледамо ове филмове, схватамо колико смо времена провели заједно и шта је све урађено.

Хвала свима који су учествовали. Сви смо се заједно трудили и успели у томе да ово буде једна стварно успешна радиооница на којој се родило много нових идеја и много будућих сарадњи нас тек чека – истакла је директорка.

На свечаном затварању „Златног пужа“ приказани су анимирани филмови „Шафоленд“ и машина“ и документарац „Шта је ШАФ?“, као и филм о дешавањима током радионице.

У име водитеља група на радионици, организаторима и учесницима се захвалио Иван Мандић.

– Веома нам је драго да смо били гости ове манифестација, да смо радили са децом, упознали се са менторима и дали свој допринос овој радионици и овој школи.

Немам шта више много да додам, осим да нам је заиста топло око срца када видимо филмове које смо урадили заједно са децом и другим менторима – казао је Мандић затварајући манифестацију.

На свечаности су подељене и захвалнице свим учесницима, након чега је уследило и последње заједничко дружење на овогодишњем „Златном пужу“.

Please follow and like us:
Култура Некатегоризовано