Председница општине Трговиште обишла истурена одељења ПУ „Полетарац“

Председница општине Трговиште Наташа Манасијевић, њен заменик Братислав Крстић, помоћница председнице Миљана Стојановић Златковић, обишли су са директорком ПУ „Полетарац“ из Трговишта, истурено одељење у Доњем Стајевцу, које је недавно адаптирано и реновирано, као и истурено одељење у Радовници.

Приликом посете разговарано је и са директором Основне школе у Доњем Стајевцу и учитељицом у Радовници о евентуалним проблемима као и о уређењу школских дворишта и постављању љуљашки и клацкалица за децу.

ПУ “Полетарац“ Трговиште добила је намештај који је распоређен у самој установи као и у групама у истуреним одељењима у Новом Селу, Доњем Стајевцу и Радовници. Од намештаја су добили покретне комоде, полице за одлагање дидактичког материјала, сензо – перцептивне столове и табле, дечје креветиће и слично.

Такође, обезбеђен је и набављен телевизор за потребе истуреног одељења у Доњем Стајевцу.

Руководство општине Трговиште обићи ће и основне школе у Трговишту и Новом Селу у наредном периоду.

„Деца су наша будућност и наша снага, трудићемо се да им кроз свакодневни, марљив и одговоран рад, обезбедимо најбоље услове за боравак у вртић и школи“ – изјавила је председница општине Трговиште Наташа Манасијевић.

Please follow and like us:
Друштво Образовање