Министар Момировић обишао Леон маркет у Врању

Обилазак Леон маркета у Врању

Министар унутрашње и спољне трговине Томислав Момировић је, заједно са градским руководством, на челу са градоначелником Миленковићем, обишао Леон дисконт у Врању, који је један од маркета у коме се спроводи акција Најбоља цена.

Министар унутрашње и спољне трговине Томислав Момировић посетио је Леон дисконт у Булевару Николе Тесле.

Градоначелник Миленковић дочекује министра Момировића

Министра су испред објекта сачекали градоначелник Врања, др Слободан Миленковић, председница Скупштине Зорица Јовић, заменик градоначелника Милан Илић, и власник Леона.

Они су потом заједно обишли Леон маркет који је један од 2500 малопродајних објеката који су се придружили акцији Најбоља цена.

У оквиру ове акције снижени су производи из 81 категорије, од прехрамбених, преко хемије до производа за децу.

– Драго ми је да су се Леон маркети прикључили акцији Владе Републике Србије да учине све да се олакша нашем просечном српском домаћинству да смањи финансијске издатке за основне животне намирнице. Нарочито сада, у јесењем периоду, када су актуелне припреме за зимницу, за огревно дрво, за полазак деце у школу, све то када се сакупи, осети се у издвајању из кућног буџета. Ја сам заиста поносан на Леон фуд и Леон маркете, јер ово је један у низу маркета, које су они у Врању и Пчињском округу отворили и премашили број од 700 радника које упошљавају. Такве ће иницијативе и такви предузетници увек имати подршку локалне самоуправе, а сигуран сам и Владе Републике Србије, рекао је градоначелник др Слободан Миленковић.

-Изузетно нам је задовољство да као компанија можемо поново да угостимо министра Момировића и овога пута поводом акције државе Најбоља цена. Данас смо у нашем највећем малопродајном објекту у целом нашем систему и у граду Врању, Супер дисконту Леон. Прошли смо са министром, да погледа који су артикли код нас на акцији. Као и остале трговине у Србији, ми смо одредили 81 артикал из 81 прописане категорије у оквиру акције Најбоља цена, истакао је Илија Стојановић, ПР Леон маркета.

– Наш посао је да за наше грађане обезбедимо најбоље цене. Наш посао је да омогућимо нашим грађанима да могу да купе јаје за мање од 12 динара, овде је 11,50 динара, то је 115 динара за десет јаја, то је заиста најбоља цена. Али не само јаја, још 81 групу производа – да можемо килограм пилетине да обезбедимо за 210 динара, да килограм кременадле буде 480 динара, да млеко иде испод 90 динара, да средства за хигијену буду на акцијској цени нижој за 55 посто. То смо успели да обезбедимо, заједно са нашом привредом, са трговцима, добављачима, произвођачима, увозницима, месецима смо радили да би целу ову причу спровели, да би нашим људима омогућили да у овим месецима могу да уштеде до 22 хиљаде динара. Наставићемо да напорно, предано радимо, да се боримо за бољи економски стандард наших грађана. Једна од мера је свакако акција Најбоља цена. Позивам људе да купују по најбољим ценама, куповина на акцијама није одлика сиромаштва, то је одлика одговорности, истакао је министар спољне и унутрашње трговине Томислав Момировић.

Акција је почела 1. септембра, а попуст је урачунат на редовну цену која је важила тога дана, с тим да је нова цена нижа од свих претходних, укључујући и акцијске цене које су важиле у протекла три месеца пре акције. Питали смо и наше суграђане ќоје смо затекли у Леон дисконту шта они мисле о овој акцији.

-Значајно је све, нама пензионерима сваки динар значи, каже једна наша суграђанка.

Акција траје до 31. октобра и обухвата више од 700 артикала који су на  полицама обележени препознатљивом ознаком “Најбоља цена“.

Please follow and like us:
Друштво