РК Врање у петак гостује Звезди, чиме почиње нову сезону у Супер лиги

Ђорђе Теодоровић, тренер РК “Врање 1957“

Рукометни клуб “Врање 1957“ започиње нову сезону у Супер лиги гостовањем Црвеној звезди. Клуб је ојачан са десетак нових играча и верују у добар исход. Прошла сезона је била жестока, али је клуб одржао опстанак у Супер рукометној лиги Србије и трудиће се да задржи и ојача позицију.

Врањски рукометаши су спремни за нову сезону у Супер лиги Србије. Стартују са искусним противником, екипом Црвене звезде, којој гостују у петак.

– Ми се баш радујемо почетку сезоне, специјална је прилика да се прикажемо у најбољем светлу, гостујемо у Београду Црвеној звезди. То је реномирани противник и неко ко је најдуже у Супер лиги. Мислим да смо спремни да се носимо са њима, изазов је огроман, али смо се спремали, потрудићемо да обрадујемо публику, каже тренер Ђорђе Тeодоровић.

Рукометни клуб “Врање 1957“ ојачан је са десетак нових играча, који углавном имају дуже искуство играња у Супер лиги.

-Већ трећа сезона ми је Супер лиге. Рукомет играм од дванаесте године, све играче познајем, али углавном смо играли једни против других, сада смо сви заједно. Није ми први пут да играм против Звезде, на домаћем терену смо их добијали три пута, надам се сада први пут и на гостујућем, каже нови играч, Здравко Драгуљевић из Жабља код Новог Сада.

-Мислим да ће свакако бити бољи резултат него прошле године, напорно радимо, сутра нам је први тест, уз труд и добру вољу можемо све, момци су добри, раде, има доста младих играча, додаје Петар Петровић из Врања.

Тренер Тeoдоровић каже да је прошла сезона била јако тешка и да у својој дугој тренерској каријери не памти тежу. Тим је прошле године променио два тренера, имали су тешке противнике, али су успели да остану у Супер лиги.

-Играчи који су били прошле сезоне у екипи су прави хероји. Прва година када се уђе у Супер лигу је најтежа и тешко је опстати. Та екипа је то успела, сада имамо подлогу за нову сезону, појачали смо се и надамо се да то неће бити баш тако тешко ове године, поручује тренер Ђорђе Тeодоровић.

Старт нове сезоне обележиће радикалне промене и потпуно нови концепт, наглашава Тeодоровић.

Please follow and like us:
Спорт