Глишић: Реконструкција Гинекологије ће подићи квалитет здравствених услуга

Обилазак Гинеколошко-акушерског одељења у Врању

Након обиласка реконструисаног Гинеколошко-акушерског одељења у Врању ,  министар за јавна улагања у Влади Србијe Дарко Глишић је изјавио да је реч о објекту који је изграђен по највишим могућим стандардима, нешто што ће да подигне  квалитет здравствених услуга у Врању и да живот грађана Пчињског округа учини лагоднијим и удобнијим.

-Важно је истаћи да је овај објекат  грађевински завршен , да смо у фази добијања грађевинске дозволе, технички пријем је извршен, дозвола за привремени рад је издата , до краја септембра ће бити издата и употребна дозвола. Након тога биће опремљен објекат у складу са стандардима које Министарство здравља предвиђа и реализује заједно са руководством овог објекта. Очекујем да око Нове године или месец , два након тога објекат буде са најсавременијом медицинском опремом . Након тога он ће функционисати у пуном капацитету на задовољство пацијената и запослених, каже Глишић.

По завршетку свих послова очекујемо званично отварање на коме би могао да дође и председник Републике Александар Вучић, најавио је министар Глишић.

По завршетку обиласка Гинеколошко-акушерског одељења у Врању, одржан је састанак затворен типа са представницима Здравственог центра.  

Please follow and like us:
Друштво