Вучић: У Србији се власт неће мењати насиљем на улицама

Председник Србије Александар Вучић поручио је да се власт у Србији неће мењати на улицама и насиљем, већ на изборима, а да је хајка око литијума кренула са циљем рушења њега и власти у Србији.

-У Србији ће се власт бирати на изборима. То што неки замишљају да ће насиљем да промене нешто, неће променити ништа. А ја да бежим и идем било где друго, не пада ми на памет“, рекао је Вучић вечерас у видео обраћању путем Фејсбука.

Он је поручио онима који су се забринули, а који су му слали данас поруке после претњи да ће да га протерају преко Дрине, да је њему Србија све и да живи за земљу.

Све ове године сам живео за решавање сваког проблема у Србији. Борио сам за сваку победу у спорту, култури, пре свега економији али и политици. То што неки замишљају да ће насиљем да промене нешто, неће променити ништа. А ја да бежим и идем било где друго, не пада ми на памет. Србија је место где сам се родио, Србија је место за коју сам све дао, која је мени све дала. Србија је место где ћу да умрем. Никада је нећу напустити. И борићу се заједно са вама, до краја, за пристојну и модерну Србију, рекао је Вучић.

Please follow and like us:
Друштво