Бранимир Стошић Каце пред врањском публиком

Бранимир Стошић Каце

Викенд за нама био је у знаку врањске песме. Дугоочекивани концерт познатог интерпретора врањске песме Бранимира Стошића Кацета  одржан је пред бројном публиком на  Тргу Станише Стошића. Грађани Врања уживали су у звуцима врањског мелоса, играли и певали заједно са њим од почетка до краја концерта. Кацету се на бини придружила и гошћа Ивана Тасић Митић са којом се отпевао неколико песама.

Бранимир Стошић Каце је дочекан громогласним аплаузом , врањске песме су се ређале једна за другом а публика је све време певала са њим. Познати интерпретатор није крио задовољство што наступа пред врањском публиком. Он је поздравио посетиоце и рекао да је поносан што потиче из града који је познат по музици.

-Публика од мене очекује да репертоар буде врањски. Певаћемо старе врањске песме, биће понека у духу изворне народне музике, али биће и неколико песама ван нашег мелоса које ја волим да певам. Ово је Видовдански концерт за широке народне масе на отвореном, очекујем велику посећеност, дивну атмосферу и надам се да заиграти и запевати са мном, рекао је Бранимир пре почетка концерта.

Please follow and like us:
Култура