„Малац генијалац“ на Олимпијади у Београду

Олимпијада „Малац генијалац“

Прошлог викенда у Београду одржана је Међународна  Олимпијада у менталном рачунању „Малац генијалац“ на којој су учествовали полазници школице „Малац Генијалац“ из Врања, а полазница Лена Симоновић освојила је 3.место у писаном тесту за своју категорију.

Ментална аритметика представља веома важан програм за постизање оптималног интелектуалног развоја од деце узраста од 4 до 12 година. Полазници школице „Малац Генијалац“су прави пример за то.

-Прошлог викенда одржана је Олимпијада у менталном рачунању у Београду „Малац Генијалац“ полазници ове школе узели су учешће на којем је учествовало преко 500 такмичара из региона и Европе и постигли запажене резултате, Лена Симоновић освојила је 3.место у писаном тесту за своју категорију, каже за нашу кућу Јован Стошић учитељ ове школице.

На Олипијсди су учествовали Теодор Хоџић, Андреј Настасовић, Лена Симоновић, Уна Јовић,и Саша Недељковић  сви из Врања, задовољни се вратили из Београда препуни утисака.

-Била је ово прилика за полазнике школице „Малац Генијалац“ из Врања  да се друже са вршњацима али и да покажу своје знање. Било је тешких и лаких задатака,  преко 500 учесника ,али се труд исплатио рекли су за нашу телевизију Лена Симоновић, Саша Недељковић,и Уна Јовић.

Рад на интелекту код мале деце је веома важан за даље школовање истиче Стошић.

Please follow and like us:
Друштво