Вучић: Готово невероватна победа листе Србија сутра, убедљиво поражена опозиција

Александар Вучић председник Републике Србије

Председник Александар Вучић изјавио је да је готово невероватна победа листе Србија сутра на одржаним локалним изборима и истакао да се ти резултати никада нису догодили у историји Србије, као и да је опозиција убедљиво поражена.

Готово је невероватна победа листе Србија сутра и честитам на томе. Ти резултати никада се нису догодили у историји Србије и верујем да се неће догодити, посебно не на локалним изборима, мада је тешко очекивати и на националном нивоу да неко такву доминацију оствари. Хвала грађанима за ту подршку, рекао је Вучић. Он је прво захвалио свим грађанима Србије на невероватно високој излазности за локалне изборе.

Председник је такође казао да не зна зашто би се у неким местима журило када је реч о формирању власти. Негде је потребно да се пожури, на пример у Београду јер је био дуго под привременим властима због разних криза које су изазивали. Добро би било да Београд што пре крене у формирање власти. Али, рецимо, кад говоримо о Новом Саду, ја мислим да треба да размисле, нигде не треба да журе.

Да виде да пронађу најбоље могуће решење, имају најубедљивију победу, чини ми се, икада остварену, и да су сви актери излазили на изборе без икога који је био одсутан и ту уједињени против једне листе. И убедљиво су поражени. Дакле, да размисле које најбоље људе да кандидују, који су се показали у кампањи, навео је Вучић.

Please follow and like us:
Друштво Избори