Формирано привредно спортско друштво“ Врање 1.093 ‘’

Оливер Тончић координатор женске одбојке

Одбојкашице и одбојкаши спремни су за нову сезону такмичења у другој лиги и наступаће под новим именом.

Формирањем привредно спортског друштва „ 1093’’обједињени клубови мушке и женске одбојке наступаће под истим именом и потрудиће се да постигну што боље резултате.

– На иницијативу градоначелника др Слободана Миленковића и  градског већника за спорт Ненада Ђорђевића формирано је привредно спортско друштво „ Врање 1093 ‘’. С тим у вези мушки и женски одбојкашки клуб „ Панда „ потписао је    уговор са овим привредно спортским друштвом, тако да ћемо у новој сезони наступати под истим именом а осим одбојке ту је мушки и женски рукомет и клуб малог фудбала тако да ћемо се трудити да сви заједно постигнемо што боље резултате , каже Оливер Тончић координатор женске одбојке.

Нова сезона за одбојку је већ кренула а одбојкашице и одбојкаши наступаће у подмлађеном саставу.

– Сезона за одбојку је већ кренула и мушка и женска екипа се такмиче у другој лиги и ја сам постављен за координатора женске одбојке, такође сваки клуб ће имати свог координатора који ће радити унутар клуба, успели смо да задржимо све тренере и играче и да у новој сезони наступимо са подмлађеним саставом и остваримо што боље резултате и да се што боље припремимо за оно што нас очекује како би остварили крајњи циљ и да мушка и женска екипа уђу у прву лигу, нагласио је Тончић.

Пред женском и мушком екипом у одбојци су велики изазови али и очекивања , тако да им престоји узбудљив период.

Please follow and like us:
Спорт