Емилија Динић освојила специјалну награду на фестивалу стрипа

Учитељ Миомир Дејановић и награђена Емилија Динић

Учитељ разредне наставе Миомир Дејановић из Врања наставља да преноси љубав према стрипу својим ученицима, а они учествују на такмичењима широм наше земље и освајају награде и признања.

Ученица четвртог разреда Емилија Динић освојила је специјалну награду на Међународном фестивалу стрипа у Сомбору за оригинални ликовни израз на тему екологије.

– Учествовали смо са ученицом Емилијом Динић на 9. међународном фестивалу стрипа у Сомбору, где је Емилија освојила специјалну награду за оригинални ликовни израз на тему екологије. Тема гласи „како ја чувам планету“ и ми смо још једном доказали како кроз стрип може да се проговори о различитим темама, у овом случају о екологији и да кроз стрип пошаљемо поруку деци и одраслима о очувању природе, рекао је за РтВ учитељ, Миомир Дејановић.

Битно је да развијамо свест о екологији код наших најмлађих суграђана, а стрип управо даје допринос томе на себи својствен начин.

Емилија носи предивно искуство из Сомбора и схвата значај екологије, што је и показала у стрипу.

Од 1. септембра креће са радом нова група ученика која ће радити са учитељем Дејановићем, а он ће се, као и до сада, трудити да и њима пренесе љубав према стриповима.

Please follow and like us:
Друштво Образовање