Предшколци из Врања на републичкој “Пажљивковој смотри“

Малишани и васпитачица из ПУ „Наше дете“ у студију Радио телевизије Врање

Предшколци из вртића „Дечија радост“ из Врања учествовали су на републичкој„Пажљивковој смотри“ које је одржана у Крагујевцу.

Поред васпитача у овој установи велику подршку предшколцима пружили су и њихови родитељи као и професор Техничке школе Никола Димитријевић, који је са децом вежбао у фискултурној сали ове школе.

– Први успех на нивоу Предшколске установе  постигли смо у Омладинском културном центру, касније је уследило регионално такмичење, које је одржано у Спортској хали, где смо такође освојили прво место и пласирали се на републичко такмичење у Крагујевцу – рекла је васпитачица Данијела Димитријевић .

Само је једна једина грешка била та која је одлучивала за пласман, а знање ових малишана је било на највишем нивоу и они су ипак наши прваци, нагласила је васпитачица Димитријевић

– Алекса, Душан, Јулијана и Искра представили су вртић „Дечија радост“ на најбољи могући начин самим тим што су учествовали на републичком такмичењу. Они су из Врања кренули са жељом да буду први а из Крагујевца су се вратили пуни утисака – додаје васпитачица.

Са нестрпљењем очекују следеће такмичење на којем ће имати прилику да се покажу у још бољем светлу.

Please follow and like us:
Друштво