Врањанци одушевљени програмом Дана Врања

Грађани Врања

Четири дана манифестације Дани Врања и ове године испуњена су садржајима за све узрасте, од најмлађих до најстаријих. Питали смо наше суграђане какви су њихови утисци, а одговори су били идентични. 

Негде смо на половини манифестације Дани Врања, која ове године слави две деценије постојања. С тим у вези, питали смо наше суграђане како им се допао програм и којим се извођачима највише радују.

-Ана Бекута, сложни су старији, док су млађи глас дали Ангелини и Милици Павловић.

На вечерњој сцени свакодневно наступају естрадне звезде на Централној бини, а наступи су и на бини на Тргу Станише Стошића. И у току дана је мноштво догађаја на шеталишту, где су стално постављени Сајам књига и Етно базар.

Циљ организатора је да за свакога буде по нешто, а то је и утисак наших суграђана. И што се тиче извођача, и што се тиче пратећег програма, који се одвија у горњем и доњем делу шеталишта, на платоу код Робне куће и Тргу Станише Стошића.

-Све је добро, ове године је организација најбоља, има свега, каже наш суграђанин у анкети.

Дани Врања завршавају се концертом Милице Павловић у суботу, 31. августа. Иако су очекивања била да ће она привући млађу публику, из разговора са нашим суграђанима смо закључили да се подједнако радују и млађи и старији. Вечерас је на програму концерт Пилота, а њих дефинитивно слушају све генерације.

Please follow and like us:
Друштво