У суботу концерт рок групе “Џоли Џампер”

У оквиру Врањског културног лета 2024.  на Тргу Станише Стошића, у суботу, 10. августа, са почетком у 21 сат, биће одржан концерт рок групе “Џоли Џампер”, која ове године обележава 40 година постојања

Другари који су заједнички слушали плоче и сличну, или исту музику, дошли су на идеју да 14. октобра далеке 1984. године оформе групу “Џоли Џампер“, а те исте године, 15. новембра, имали су свој први наступ.

– Публика може да очекује једну безкомпромисну свирку, ми ћемо се добро ознојити и дати све од себе, као и увек до сада, рекао је за РТВ Јовица Давидовић, фронтмен овог рок бенда. Концерт ће трајати 90 минута, а можда и дуже, али никако мање, наглашава Давидовић.

Љубитеље рок звука очекује прави спектакл 10. августа на Тргу Станише Стошића са почетком у 21 сат. Бенд је спреман и обећава добру забаву.

– Група Џоли Џампер ће 10. августа наступати у следећем саставу: Зоран Ђорђевић-Ђока – бубњеви, Давид Станојевић – бас гитара, Ивица Давидовић -гитара, и моја маленкост, вокал. Публика може да очекује и неколико нових песама, али углавном ћемо се држати старих песама, које публика познаје, рекао је Давидовић и захвалио се Културно – образовном Центру и руководству Града Врања.

Организатор овог рок спектакла је КОЦ, а покровитељ Град Врање.

Please follow and like us:
Друштво