У недељу ФК „Динамо југ“ против ФК „Раднички‘’ из Пирота

У недељу 15. септембра на Јумковом стадиону биће одржан дерби између  ФК „Динамо југ„ из Врања и ФК „Раднички„ из Пирота. Утакмица ће почети у 16 часова а из врањског клуба позивају заинтересоване да дођу, подрже их и бодре.

ФК „Динамо југ‘’из Врања тренутно је други на табели али очекивања стручног штаба су велика и надају се да ће до краја сезоне ући у Супер лигу.

– Утакмица против ФК „Раднички„ из Пирота дерби пре свега наше јужне пруге, је екипа која има изузетан квалитет а нама је кандидат за улаз у виши ранг. Дерби утакмице против Пирота увек су биле захтевне а Пирот је био увек бољи на свом терену док смо ми били на домаћем  и надам се да ће нам домаћи терен дати ту предност коју желимо.

Надам се ,пре свега, победи и да покажемо да можда имамо и већи  квалитет. Утакмица ће бити одиграна у недељу 15. септембра са почетком од 16 сати на Јумковом стадиону и овом приликом бих позвао све навијаче и симпатизере да нас подрже у борби,  каже тренер ФК „Динамо југ’’ Марко Јовановић.

Атмосфера у клубу је на завидном нивоу а играчи овог клуба очекују победу против Пирота.

– Атмосфера у клубу је на феноменалном нивоу, хемија у екипи је баш како треба и шеф и сви ми смо задовољни. Идемо корак по корак, и ево већ нас у недељу очекује утакмица против Радничког из Пирота у 16 сати и биће то изузетно тешка утакмица, с обзиром на то да су они изузетно искусна екипа и овом приликом бих позвао све навијаче да нас подрже нас и да заједно идемо ка том циљу и том првом месту где и заслужујемо да будемо, наглашава  капитен овог клуба Милан Тасић.

Домаћи терен и навијачи иду у корист ФК „Динамо’’на предстојећој утакмици, тако да су очекивања велика.

Please follow and like us:
Спорт