КК „ Пантери“ спремни за нову сезону

КК “Пантери“

Кошаркашки клуб „Пантери„ из Врања и ове године организовао је камп на планини Рудник, на који се пријавило 80 деце из овог клуба из Врања, Власотинца и Куршумлије. Камп је трајао од 22. до 29. јула, и тиме су почеле припреме за предстојећу сезону.

Кошаркашки клуб „Пантери„ кренуо је са припремама за нову сезону, и у сарадњи са Градом, наступиће са јуниорско-кадетском екипом.

– Припреме за нову сезону кренуле су 5. августа. Променили смо састав екипе и, у сарадњи са Градом,  ове године ћемо наступити са јуниорско-кадетским саставом у сениорској лиги, односно у Првој мушкој регионалној лиги Исток. Просек играча је 16 година, тако да ћемо са њима покушати да обезбедимо опстанак у Првој мушкој регионалној лиги Исток. Припреме иду несметано, а ускоро нас очекују припремне утакмице и почетак лиге почетком октобра. Ове годин,е осим првог тима, пријавићемо и кадете, пионире, и кадеткиње, рекао је за РтВ тренер КК „ Пантери „ Марјан Станојковић.

Атмосфера у клубу је позитивна и тренира се свакодневно.

– Ове сезоне  очекујемо да играмо што боље, тренирамо сваког радног дана, наравно, и да се дружимо и покушаћемо да победимо и старије од нас, уз напомену да смо најмлађи тим у ововј сезони. Без обзира што су остале екипе јаче и искусније од нас, сматрам да смо ми један квалитетан и млад тим и даћемо све од себе и борити се против њих, нагласио је Матеја Ненков, играч овог клуба.

Нова сезона донеће велико искуство играчима овог клуба.

Please follow and like us:
Спорт