Одржана Свечана седница Градске организације СПС Врање

Зоран Антић председник Градске организације СПС-а у Врању

У суботу, 7. септембра на Дан ослобођења Врања у Другом светском рату у Галерији Народног музеја са почетком у 13 сати одржана је Свечана седница Градске организације СПС-а Врање.

Химном „Боже правде“ почело је обележавање једног од најважнијих дана у модерној историји нашег града. На свечаности је у Галерији Народног музеја говорио председник Градске организације СПС-а у Врању, Зоран Антић.

-Поштовани пријатељи, Србија своју прошлост чува због будућности. Даном ослобођења Врања, које до данас славимо и сваке године обележавамо на посебан начин и са посебним пијететом и поштовањем, ових пуних 80 година слободе носимо у срцу, симболишемо и борбу за слободу југословенских народа. Задатак свих нас је да на путу помогнемо и државном руководству, председнику државе, председнику Владе, да онај део министара које имамо, да максимум напора и колико год могу својом енергијом и знањем, помогну да Србија буде јака онолико, колико буду били јаки и сложни њени грађани, руководство и војска, истакао је Зоран Антић.

Свечаној седници поред великог броја симпатизера и чланова Социјалистичке партије Србије, присуствовали су и портпарол СПС-а Угљеша Марковић, председник Скупштине СУБНОР-а Србије Мирољуб Стојчић, члан главног одбора СПС-а Дарко Павловић, руководство СПС-а у Пчињском округу, представници Српске странке заветници у Врању.

Please follow and like us:
Друштво