Град финансира просторе за младе. Пријава у току

Лука Трајковић

Канцеларија за младе у сарадњи са градом реализоваће многобројне пројекте како би положај младих на територији града био бољи.

Прилог: Канцеларија за младе из Врања позива све младе људе да им се јаве и учествују на једном јако интересантном конкурсу који ће бити отворен до 31. августа.

– Град Врање у сарадњи са партнерима ће финансирати просторе за младе и овим путем их позивам да се јаве до 31. августа и да формирају петочлане групе, да проследе мејл Канцеларији за младе, а ми ћемо им одговорити и проследити информације шта је све потребно у даљем процесу, рекао је за РтВ координатор канцеларије за младе, Лука Трајковић.

Град Врање и Канцеларија за младе наставиће и ове године да финансирају неформалне групе младих на територији нашег града.

– Фондација Ана и Владе Дивац финансираће ове године неформалне групе у Врању и ове године  су определили средства у износу од 750.000,00 динара, а град Врање и канцеларија за младе 300.000,00 динара и ове године биће подржано преко 10 неформалних група. Сви заинтересовани могу да се пријаве до 22. септембра и овим путем позивамо све младе да се пријаве, нагласио је Трајковић.

Канцеларију за младе очекују многи пројекти до краја године.

Please follow and like us:
Друштво